لوگو رسانه جهان معماری

خانه فردوس – گروه معماری نقش‌ خاک

خانه فردوس

فرید ابراهیمی

استان مازندران

خانه فردوس

فرید ابراهیمی

استان مازندران

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی

مدارک این پروژه فاقد دیاگرام های طراحی می باشد.

پلان و نما
مقاطع و جزییات
اطلاعات پروژه
نام پروژه :
خانه فردوس
موقعیت پروژه :
استان مازندران
آدرس پروژه :
ایران، مازندران، رویان، شهرک فردوس جنوبی
شرکت مشاور :
گروه معماری نقش خاک
معمار مسئول :
فرید ابراهیمی
تیم طراحی :
گروه معماری نقش‌خاک
تاریخ آغاز پروژه :
1399
تاریخ پایان پروژه :
1399
مساحت زمین ( متر مربع ) :
600
مساحت زیر بنا ( متر مربع ) :
دسته بندی کاربری :
مسکونی
تاسیسات مکانیکی :
رسول محمدی
كارفرما :
مهدی سالار
عکاسی پروژه :
استودیو دید
توضیحات فارسی

توضیحات پروژه

معماری خانه فردوس طراحی معماری نقش‌خاک برای یک زوج جوان و فرزندشان طراحی شده است. این پروژه در یک مجتمع ویلایی با ساکنین فصلی واقع شده است، اما کارفرما  قصد داشته در خانه ای با سابقه فرهنگی خود به طور دائم زندگی کند. امروزه معماری مازندران شکل جدیدی به خود گرفته است که متاثر از سیاست های نادرست اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی است. ورود ایده‌ ها و فناوری ‌های جدید، چالش ‌های جدیدی را برای مازندران (عملکرد، رفتار، فرم) از نظر گونه ‌های اجتماعی، فرهنگی و معماری ایجاد کرده است که نیازمند بازنگری در این وضعیت، به‌ ویژه تأثیر آن بر اشیاء معماری است.

معماری خانه فردوس طراحی دفتر معماری نقش‌خاک به عنوان یک شیء محلی تبدیل شده در پاسخ به چالش های موجود با استفاده از الفبای معماری شمالی و قدرت فناوری موجود به دنبال نمودارهای مکانی و رسمی (با استفاده از تعریف مجدد عناصر معماری شمالی) است. پس از بررسی های اولیه پروژه ، ایدوگرافی با یک ساختار مدولار برنامه ریزی شده بود که با توجه به برنامه فیزیکی و جهت گیری در فرم اولیه آن توسعه یافته است. شکل نهایی دارای توده های مثبت و منفی (از ساختار نمودار معماری بومی مازندران: باز ، نیمه باز و بسته) در ابعاد فیزیکی و ادراکی است که باعث ایجاد انواع ارتباطات فضایی و بصری برای کاربر می شود. همچنین می توان از حداکثر استفاده از نور خورشید و بادهای مطلوب و ایجاد حریم خصوصی در آن استفاده حداکثر استفاده کرد.

سقف به عنوان یک عنصر معنایی و کاربردی در معماری مازندران با توجه به محدودیت پروژه (ارتفاع) معنای جدیدی به خود گرفته است، کارکرد آن محدود به سقف نیست و در دیوارهای جانبی نقش اقلیمی و بصری ایفا می کند. در ضلع غربی به عنوان پوسته دوم علاوه بر عملکرد عایق به عنوان راهروی عمودی تأسیسات و در ضلع شرقی به عنوان پرده آویزان علاوه بر حفظ دهانه، حریم خصوصی را تضمین کرده است. تراس خانه فردوس با تاکید بر بیان جدید عناصر معماری شمالی، تصویرسازی از گذشته، مصالح بومی و دانش، به دنبال نوع جدیدی از همزیستی با این اقلیم است که راه حلی مناسب در پاسخ به این چالش داشته باشد.

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “