لوگو رسانه جهان معماری

پاویون “لهستان” برای اکسپو ۲۰۲۵ در اوزاکای ژاپن | EXPO 2025 Polish Pavilion

پاویون “لهستان”

Interplay

اوساکا، ژاپن

پاویون “لهستان”

Interplay

استان اوساکا، ژاپن

تصاویر
ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی

مدارک این پروژه فاقد دیاگرام های طراحی می باشد.

پلان و نما
مقاطع و جزییات

این پروژه فاقد مدارک مقاطع و جزییات اجرایی می باشد.

توضیحات فارسی

دفتر معماری: Interplay

شهر: اوزاکا

کشور: ژاپن


توضیحات ارائه‌شده توسط معماران: (متن ترجمه شده از انگلیسی)

شرکت Interplay به‌تازگی طرح پاویون لهستان را برای نمایشگاه جهانی ۲۰۲۵ در اوزاکا، کانسای، رونمایی کرده است. این پروژه که به سفارش آژانس سرمایه‌گذاری و تجارت لهستان (Polish Investment and Trading Agency) طراحی شده است، پاسخی به تم اصلی نمایشگاه آینده با عنوان «طراحی جامعه آینده برای زندگی ما» (Designing Future Society for Our Lives) می‌باشد. پاویون لهستان از علاقه استودیو طراحی به اشکال مارپیچ، به‌ویژه کاربرد این شکل در مقیاس‌های مختلف از «مولکول‌های پروتئین تا ساختار کهکشان‌ها»، الهام گرفته است. این طراحی به‌عنوان نمادی از نبوغ لهستانی، قصد دارد تأثیر خود را فراتر از مرزهای ملی گسترش دهد.

طراحی هندسی این پاویون نمایانگر جوهره هویت لهستانی است و هدف آن نمایش روح نوآوری در فرهنگ این کشور است. این پاویون تلاش می‌کند ایده‌ای را به نمایش بگذارد که نوآوری به مرزهای منطقه‌ای محدود نیست. در واقع، طراحان معتقدند ایده‌ها می‌توانند از مرزها فراتر رفته و در مناطق دوردست از طریق دانش تازه‌یافته، گفتگوهایی را آغاز کنند.

با هدف غنی‌سازی کشور با دانش، تأثیرات شکل هندسی در دیوارهای مارپیچ پویا با ارتفاع‌های متغیر دیده می‌شود. از هر زاویه دید، مقیاس متفاوتی از مارپیچ نمایان می‌شود و در ارتفاعات پایین‌تر، فواصل نزدیک‌تر برای تطابق با مقیاس بدن انسان طراحی شده‌اند. در قلب این پروژه، یک سالن کنسرت مرکزی نماد قدرت فرهنگ است. پوشش بیرونی پروژه از هنر مدولار نجاری ژاپنی پر شده است که ادای احترامی به سنت‌های این کشور است. تکرار یک عنصر ساده در طراحی مدولار امکان بهینه‌سازی فرآیند ساخت‌وساز را فراهم می‌کند.

چوب به‌عنوان ماده اصلی ساخت این پروژه انتخاب شده است، زیرا از نظر زیست‌محیطی پایدار است و در مقایسه با بتن و فولاد، اثر کربن کمتری دارد. افزون بر این، طراحی پروژه با دستورالعمل‌های نمایشگاه ۲۰۲۵ همسو است و از مواد طبیعی مانند عایق فیبر چوبی و پرداخت‌های بازیافتی استفاده می‌کند. علاوه بر این، شکل مارپیچ به شرایط چالش‌برانگیز سایت، که در یک جزیره مصنوعی قرار دارد و در معرض نیروهای باد و زلزله است، پاسخ می‌دهد. ساختار دیوارهای منحنی با ارائه ثبات ذاتی، پایداری لازم را برای مقاومت در برابر بارهای بادی و زلزله تضمین می‌کند.

تیم طراحی:

  • آلیچا کوبیتسکا (Alicja Kubicka)
  • بورخا مارتینز گومز (Borja Martínez Gómez)
  • ماسافومی یوکیموتو (Masafumi Yukimoto)
  • میهوکو سامجیما (Mihoko Samejima)

کارفرما: آژانس سرمایه‌گذاری و تجارت لهستان (Polish Investment and Trade Agency)
مهندسی: Jun Sato Structural Engineers
منظره‌سازی: Atelier Fuuchi
نورپردازی: Amber Co., Ltd

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “