- خانه
- معرفی پروژه
- پروژه های خارجی
- پاویون “کانادا” برای اکسپو ۲۰۲۵ در اوزاکای ژاپن | EXPO 2025 Canada Pavilion
دفتر معماری: Rayside Labossière / Guillaume Pelletier
شهر: اوزاکا
کشور: ژاپن
توضیحات ارائهشده توسط معماران: (متن ترجمه شده از انگلیسی)
به عنوان بخشی از استراتژی هند و اقیانوس آرام کانادا، که از سال ۲۰۲۱ به اجرا درآمده است، این کشور طراحی خود را برای اکسپو اوساکا ۲۰۲۵ در کانسای ژاپن منتشر کرده است. به گزارش Canadian Architect، تیم طراحی پاویون شامل معماران Rayside Labossière و معمار گویلام پلتیه (Guillaume Pelletier) است. این پاویون با هدف نمایش نوآوریها، منابع، سرمایهگذاری و آموزش کانادا به منطقه گستردهتر هند و اقیانوس آرام طراحی شده است. موضوع اصلی این طراحی “بازآفرینی” است که با تم کلی اکسپو، یعنی “طراحی جامعه آینده برای زندگی ما” همخوانی دارد.
پاویون کانادا که در منطقه موضوعی “توانمندسازی زندگیها” قرار دارد، به نمایش نقاط قوت کانادا در زمینه خلاقیت، تنوع و پایداری میپردازد. این طراحی بر شناخت ژاپنیها از کانادا به عنوان کشوری پهناور در شمال که طبیعت دستنخوردهای را اولویت میدهد، بنا شده است. موضوع “بازآفرینی” نه تنها طراحی و تجربه بازدیدکنندگان را هدایت میکند، بلکه بر تجدید حیات و یادگیری از گذشته تأکید دارد. مأموریت این طراحی، ساختن “آیندهای بهتر با یکدیگر” است. پاویون کانادا با بازتاب انعطافپذیری شگرف طبیعت، به دنبال نمایش روحیه پیشرو این کشور است.
طراحی این پاویون از جریان یک رودخانه الهام گرفته شده است؛ از ذوب سالانه آبهای منجمد در بهار گرفته تا نقطه تلاقی رودخانهها. مفهوم معماری پاویون برگرفته از پدیده طبیعی “انسداد یخی” (embâcle) است، زمانی که یخ زمستانی میشکند و رودخانهها جاری میشوند، نمادی از فرصتهای تجدید، رشد و امید گستردهتر در طبیعت و جامعه. در حالی که نمای بیرونی پاویون به منظرهای یخی شباهت دارد، فضای داخلی آن گرمای، گشودگی و خوشبینی کانادا را منعکس میکند.
پاویون کانادا بر پایداری تأکید داشته و تعهد این کشور به اقدامات اقلیمی در طراحی، ساخت، عملیات و برنامهریزی پاویون در اکسپو ۲۰۲۵ اوساکا مشهود است. از جمله اینکه ۵۵ درصد از سایت پاویون شامل ساختارهایی است که میتوان آنها را اجاره داد و مجدداً استفاده کرد. در واقع، پاویون به گونهای طراحی شده است که امکان مونتاژ و جداسازی آسان را فراهم کند، زمان ساخت، نویز و انتشار گازهای گلخانهای را کاهش دهد و بازپسگیری کارآمد سایت، کاهش ضایعات و استفاده مجدد از مصالح را ترویج دهد.
جهت دسترسی به پروژههای بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.
” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “