logo

فتوشاپ تغییرات آخرین ورژن – Photoshop2024

 

آشنایی با فتوشاپ

فتوشاپ یکی از نرم‌افزارهای مفید در حوزه‌ی معماری است که با استفاده از آن می‌توان ایده‌ها و طرح‌ها را به شکل‌های گوناگون ارائه کرد. یکی از کاربردهای اساسی فتوشاپ در حوزه‌ی معماری، شامل مواردی مانند شیت‌بندی و پستپروداکشن و… است.

امکان نورپردازی و نسبت دادن جنس و مصالح به طرح و ارائه طرح در قالب شیت‌های معماری.

فتوشاپ به شما اجازه می‌دهد تا نقشه‌ها و تصاویر را برای استفاده در شیت‌های معماری به بهترین شکل ممکن سازماندهی کنید.

همچنین می‌توانید پس‌زمینه و تم کلی مورد نیاز خود را نیز با استفاده از این قابلیت‌ها به راحتی ایجاد کنید

ما به بررسی ویژگی‌های جدید نرم افزار فتوشاپ 2024 خواهیم پرداخت.

 

Generative Fill

 

Generative Fill، به عنوان یک ابزار نوآورانه جدید در نرم افزار فتوشاپ ارائه شده است و توسط Adobe Firefly پشتیبانی می‌گردد، این ابزار احتمالاً یکی از مورد علاقه‌های کاربران باشه، زیرا قابلیت‌های پرکاربردی برای پر کردن نقاط خالی تصاویر و گسترش دادن تصویر با استفاده از هوش مصنوعی دارد.

 

 

خود نرمافزار به طور هوشمند این وظیفه را انجام میدهد.

و همچنین از پیکسل‌های موجود تصویر برای همسانسازی نوری و پرسپکتیو استفاده میکند. و سه نوع خروجی متفاوت را به کاربر ارائه میدهد تا بر اساس جزئیات مدنظر، یکی را انتخاب کند.

می‌توانیم از Generative Fill برای ترکیب و مونتاژ دو تصویر موجود استفاده کنیم.

 

Context bar

 

یک روش کاملاً جدید برای ارتباط و استفاده از برخی از ابزارهای پرکاربرد در فتوشاپ وجود دارد. با استفاده از ابزار انتخاب، ما به گزینه‌های Generative Fill دسترسی داریم.

و همچنین می‌تونیم به راحتی از گزینه‌های تغییر انتخاب مانند expand و contract استفاده کنیم. فراهم بودن دکمه معکوس کردن انتخاب خود و ایجاد ماسک از انتخاب خود نیز از دیگر ویژگی‌های این روش جدید است. این روش ارتباط را به صورت داینامیک و پویا برقرار می‌کند، به این معنی که همه چیز متناسب با انتخاب ماست. بنابراین، با انتخاب ماسک، به گزینه‌های جدید مرتبط با ویرایش ماسک‌ها دسترسی خواهیم داشت.

همچنین در صورت اضافه کردن متن، به گزینه‌های مربوط به ویرایش متن دسترسی خواهیم داشت.

 

Gradient

 

بازطراحی بخش گرادیانت بسیار لازم بود! اکنون ابزار گرادیانت به صورت کاملا پویا و دینامیک عمل می‌کند. ما همچنان گرادیانت را به روش‌های مشابه گذشته ایجاد می‌کنیم، اما اکنون می‌توانیم با کلیک و کشیدن، نقاط مختلف گرادیانت را گسترش داده و شکل و زاویه آن را تنظیم کنیم. همچنین می‌توانیم بین انواع مختلف گرادیانت، پریستها و رنگ‌ها جا به جا شویم بدون اینکه نیاز به ایجاد مجدد گرادیانت داشته باشیم. و این همه در حالی است که هنوز هم به ویژگی‌های اصلی گرادیانت دسترسی داریم. اگر نیاز به تنظیم دقیق‌تر درباره رنگ و زاویه خاصی داشته باشیم، می‌توانیم به این بخش مراجعه کنیم.

 

 

Adjustment

 

تغییرات در پنل تنظیمات به یک تغییر مهم دیگر دست یافته است. این پنل اکنون به صورت عمودی و بسیار ساده‌تر و کاربرپسندتر شده است.

تنظیمات اکنون ساده‌تر و راحتتر قابل دسترسی هستند و نیازی به آیکون‌های پیچیده نیست. با رفتن به بالای صفحه، می‌توانید تنظیمات پیش‌فرض تازه‌ای را ببینید.

اینجا تعدادی تنظیم پیش‌فرض وجود دارد، اما با کلیک بر روی “بیشتر”، تعدادی تنظیم پیش‌فرض دیگر نمایش داده خواهند شد. همه‌ی این تنظیمات دارای نمایش زنده هستند، بنابراین با نگه داشتن نمای موس بر روی آنها، می‌توانید تغییرات را به صورت زنده مشاهده کنید.

این یک قابلیت بسیار مفید است. اگر یک تنظیم پیش‌فرض را انتخاب کنید، تنظیمات فردی داخل آن ایجاد و گروه‌بندی می‌شوند. این به شما امکان می‌دهد تا به راحتی به تنظیمات دلخواه خود دسترسی پیدا کرده و تغییرات را اعمال کنید. قابلیتهای این بخش واقعاً به‌روزرسانی نیاز داشت و ما از تغییرات آن بسیار خوشحال هستیم.

 

Generative Match

 

در این ویژگی تازه، شما می‌توانید یک تصویر مرجع انتخاب کنید و فایرفلای از آن تصویر به عنوان مرجع استفاده می‌کند.

وقتی که درخواست خود را ایجاد می‌کنید  مرجع را به آن معرفی کرده و بر اساس آن به تصویرسازی بپردازدید.

 

 

 

 

 

 

 

 

اطلاع‌ازاخباردیگرنرم‌افزارها 

پست های مشابه

پایان یک فصل مرمت باغ تاریخی گلشن طبس

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

بازدید از باغ موزه نگارستان

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

مرمت ساختمان ثبت ملی بخشداری باینگان کرمانشاه

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “