لوگو رسانه جهان معماری

پاویون “ایرلند” برای اکسپو ۲۰۲۵ در اوزاکای ژاپن | EXPO 2025 Ireland Pavilion

پاویون ایرلند

---

اوساکا، ژاپن

پاویون ایرلند

---

استان اوساکا، ژاپن

تصاویر
ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات

این پروژه فاقد مدارک مقاطع و جزییات اجرایی می باشد.

توضیحات فارسی

شهر: اوزاکا

کشور: ژاپن


توضیحات پروژه ( متن ترجمه شده از انگلیسی )

هدف از پاویون ایرلند
هدف اصلی پاویون ایرلند فراهم کردن محیطی است که بازدیدکنندگان بتوانند به‌صورت شخصی با نمایشگاه‌ها، آثار نمایشی، اجراها و تیم پاویون ارتباط برقرار کنند.

هماهنگی میان محیط ساخته‌شده و طبیعت
ایجاد ارتباطی هماهنگ بین محیط ساخته‌شده و طبیعت، کلید طراحی پاویون ایرلند بوده است. این پاویون که در کنار ورودی اصلی اکسپو و مجاور سقف بزرگ قرار دارد، در موقعیتی مرکزی واقع‌شده است. سقف بزرگ، یک مسیر چوبی مرتفع و چشم‌اندازدار است که به‌صورت دایره‌ای در اطراف سایت شکل گرفته و به‌عنوان «دروازه‌ای» برای بازدیدکنندگان کل سایت اکسپو عمل می‌کند.

تریسکل انتزاعی

معماران اداره کل کارهای عمومی ایرلند (OPW) ساختمان این پاویون را طراحی کرده‌اند که از سه فضای بیضوی و یک فضای مرکزی متداخل تشکیل شده است. این طراحی، یک تریسکل (Triskele) انتزاعی را در سه بعد بازآفرینی می‌کند.

شکل تریسکل
تریسکل یک نماد کهن است که از دوران نوسنگی در هنر و صنایع‌دستی ایرلند دیده شده است. این نماد در میان سلت‌های باستانی ایرلند برای نشانه‌گذاری مکان‌های مقدس به کار می‌رفت، از جمله در مقبره‌ی نیوگرانج در دره‌ی تاریخی بویْن که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. تریسکل نقش مهمی در تاریخ ایرلند داشته و همچنان یک نماد قابل‌شناسایی و محبوب در این کشور محسوب می‌شود.

استفاده از چوب ایرلندی
نمای بیرونی پاویون با چوب داگلاس فیر ایرلندی که توسط شرکت Coillte تأمین شده، پوشیده شده است. چوب به‌کاررفته در نمای پاویون، انعکاسی از چوب استفاده‌شده در سقف بزرگ است و ارتباطی میان صنایع‌دستی ایرلندی و ژاپنی ایجاد می‌کند.

طراحی فضای داخلی پاویون
طراحی پاویون ایرلند، بازدیدکنندگان را به سفری در میان سه بیضی هدایت می‌کند که توسط موزه ملی ایرلند برنامه‌ریزی شده است.

خلاقیت، مردم را به هم متصل می‌کند

شعار ایرلند برای اکسپو، «خلاقیت، مردم را به هم متصل می‌کند» است؛ مفهومی که در طراحی این پاویون به‌صورت زنده اجرا شده است.

از طریق این مفهوم، نشان خواهیم داد که چگونه تخیل و خلاقیت در پیشرفت انسان نقش اساسی دارد و چگونه الهام‌بخش نسل‌های مختلف برای داشتن زندگی‌ای پربار و سازنده است.

مجسمه‌ی مگنوس رین (Magnus Rinn)

در فضای بیرونی پاویون، مجسمه‌ای عظیم با نام Magnus Rinn که توسط جوزف والش طراحی شده و با همکاری تیم او ساخته شده است، به‌عنوان تجلی ملموس این مفهوم هنری عمل می‌کند. این مجسمه زیبایی فرم را با مواد طبیعی و مهارت‌های هنری ترکیب کرده است.

مجسمه‌ی Magnus Rinn در فضایی با طراحی خاص قرار دارد که توسط هیرویُوکی تسوجی، متولی درخت کاج کاراساکی، و در همکاری با استودیوی جوزف والش طراحی شده است.

فضاهای پاویون

بیضی اول: ایرلند در گذر زمان

بیضی اول، ایرلند در گذر زمان، بازدیدکنندگان را با جغرافیا و خلاقیت ایرلند آشنا می‌کند. در این فضا، بازدیدکنندگان می‌توانند با جایگاه ایرلند در جهان آشنا شوند و روند تکامل صنایع‌دستی و هنرهای سنتی این کشور را از دوران ماقبل تاریخ تا عصر مدرن کشف کنند.

این تجربه‌ی بصری و حسی شامل نمایش مهارت‌های سنتی مانند فلزکاری، چوب‌تراشی، حصیربافی و سنگ‌تراشی، در کنار زبانی موسیقایی است که از طبیعت الهام گرفته و به علوم زیستی، طراحی و موسیقی معاصر ایرلند گسترش می‌یابد.

این روایت مبتنی بر زمان، در پس‌زمینه‌ای از مناظر طبیعی و صداهای طبیعت ارائه خواهد شد. فیلم‌ها و محتوای صوتی اختصاصی نیز برای تکمیل این تجربه، تولید شده‌اند که با فضای خارجی و مجسمه‌ی Magnus Rinn در ارتباط است.

بیضی دوم: ارتباط ایرلند و ژاپن از طریق خلاقیت

بیضی دوم، ایرلند و ژاپن، متصل‌شده از طریق خلاقیت، ارتباطات جغرافیایی و فرهنگی بین این دو کشور را بررسی می‌کند. در این فضا، بازدیدکنندگان می‌توانند با پیوندهای معاصر میان ایرلند و ژاپن، به‌ویژه در زمینه‌ی علوم زیستی و صنایع‌دستی مختلف، آشنا شوند.

بخش متصل‌شده از طریق خلاقیت ارزش‌ها، فرهنگ‌ها و فرآیندهای خلاقانه‌ی مشترک بین مردم ژاپن و ایرلند را به نمایش می‌گذارد. همچنین، داستان‌هایی درباره نوآوری‌های ایرلندی، از جمله دستاوردهای این کشور در علوم زیستی و نقش آن در توسعه‌ی اهداف توسعه‌ی پایدار سازمان ملل ارائه می‌شود.

در یک تجربه‌ی تعاملی، بازدیدکنندگان می‌توانند مواد و اشیای مختلف از جمله چوب‌کاری، سرامیک و پارچه را لمس کرده و احساس کنند. علاوه بر این، ویدئوهایی درباره فرآیندهای خلاقانه‌ی ساخت و تولید، به نمایش درمی‌آید.

بخش متصل‌شده از طریق خلاقیت به‌موازات مرکز فرهنگی ایرلند Rinn در توکیو توسعه یافته است و عناصر و ایده‌هایی مشترک را با آن به اشتراک می‌گذارد.

فضای انتقالی

میان بیضی دوم و سوم، بازدیدکنندگان از یک فضای انتقالی عبور خواهند کرد که در آن یک عنصر مجسمه‌ای معلق با الهام از علوم زیستی قرار گرفته است. این فضا به بررسی تعاملات میان هنر و علم می‌پردازد.

بیضی سوم: خلاقیت، مردم را به هم متصل می‌کند

بیضی سوم با نام خلاقیت، مردم را به هم متصل می‌کند نشان می‌دهد که چگونه همکاری‌های خلاقانه، درک متقابل میان مردم را تقویت می‌کند.

این بخش از بازدیدکنندگان دعوت می‌کند تا از طریق تجربه‌ای مشترک در خلق صداها و تصاویر جدید مشارکت کنند—لحظه‌ای خودجوش از هم‌آفرینی که ریشه در سنت‌ها و صنایع‌دستی هزاران‌ساله دارد، اما با بهره‌گیری از فناوری‌های مدرن توسعه‌یافته است.

Creativity Connects توسط تیمی خلاق و تحت نظارت موزه ملی ایرلند و با همکاری تالار کنسرت ملی ایرلند، موسیقی‌دان و آهنگساز کایوین اُ راگالا، و فیلم‌ساز ماریان کیتینگ توسعه خواهد یافت. در این پروژه، طراحان تئاتر و سایر متخصصان هنری نیز نقش خواهند داشت.

 

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “