- خانه
- معرفی پروژه
- پروژه های خارجی
- پاویون “اندونزی” برای اکسپو ۲۰۲۵ در اوزاکای ژاپن | EXPO 2025 Indonesia Pavilion
شهر: اوزاکا
کشور: ژاپن
توضیحات ارائهشده توسط معماران: (متن ترجمه شده از انگلیسی)
پاویون اندونزی در اکسپو 2025 اوزاکا، ترکیبی از سنت و چشماندازی رو به آینده را به نمایش میگذارد که با موضوع اکسپو، “طراحی جامعه آینده برای زندگی ما”، همسو بوده و فلسفه “تنوع در وحدت” را نمادسازی میکند. این پاویون با الهام از تاریخ غنی دریانوردی اندونزی، به شکل یک بدنه قایق استیلیزه طراحی شده است که نمادی از پیشرفت و مقاومت محسوب میشود. شکل صعودی این طراحی، نشاندهنده دیدگاه خوشبینانه اندونزی برای حرکت رو به جلو، مقابله با چالشها با ارادهای قوی و تلاش برای دستیابی به اهداف بلندپروازانه است.
در قلب مفهوم پاویون، ایده تعادل قرار دارد که در طراحی قایق برای پایداری و کارایی، عنصری حیاتی به شمار میرود. این مفهوم فراتر از ساختار فیزیکی است و چشماندازی از آینده را ترسیم میکند که در آن پایداری، نوآوری و هماهنگی، عناصر کلیدی رشد ملی محسوب میشوند. فرم برجمانند پاویون نیز نمادی از افتخار ملتی است که بهطور مداوم در حال پیشرفت است و همزمان به ریشههای فرهنگی خود پایبند میماند.
این پاویون نشاندهنده تعهد اندونزی به پایداری زیستمحیطی است و با استفاده از مواد سازگار با محیط زیست ساخته شده است که برجستهترین آنها چوب پلاناست، یک ترکیب نوآورانه متشکل از 60% پوسته برنج، 30% پلاستیک بازیافتی و 10% افزودنیها. انتخاب این ماده با اصول 10R (بازاندیشی، بازیابی انرژی، سازماندهی مجدد، جایگزینی، کاهش، بازیافت، استفاده مجدد، کاشت مجدد، بازسازی و تعمیر) مطابقت دارد و بر تعهد کشور به کاهش اثرات زیستمحیطی تأکید میکند. افزون بر این، پاویون برای بهرهگیری حداکثری از نور طبیعی طراحی شده است. با استفاده از منابع تجدیدپذیر و بازیافتی، پاویون اندونزی پیامی از توسعه پایدار و همزیستی با طبیعت را انتقال میدهد.
در هسته مرکزی این طرح، موتیف قایق بهعنوان یک نماد فرهنگی قدرتمند قرار دارد که ریشه عمیقی در تاریخ اندونزی دارد. قایقها از دیرباز نقش مهمی در اتصال جوامع متنوع، حمایت از تجارت و شکلدهی به زندگی روزمره در سراسر مجمعالجزایر ایفا کردهاند. به همین دلیل، طراحی پاویون بهعنوان پلی بین گذشته اندونزی و آرزوهای آینده آن عمل میکند و هدف آن نمایش سفر این ملت در اکسپو 2025 است.
جهت دسترسی به پروژههای بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.
” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “