- خانه
- معرفی پروژه
- پروژه های خارجی
- پاویون “لوکزامبورگ” برای اکسپو ۲۰۲۵ در اوزاکای ژاپن | EXPO 2025 Luxembourg Pavilion
دفتر معماری: STDM و Mikan
شهر: اوزاکا
کشور: ژاپن
توضیحات ارائهشده توسط معماران: (متن ترجمه شده از انگلیسی)
طراحی پاویلون لوکزامبورگ در اکسپو 2025 اوساکا که توسط دفتر معماری STDM architectes urbanistes مستقر در لوکزامبورگ و در همکاری با دفتر معماری MIKAN از ژاپن انجام شده است، بر اساس مفهوم “Doki-Doki – ضربان قلب لوکزامبورگ” برنده رقابت طراحی برای پاویلون لوکزامبورگ در این نمایشگاه جهانی شده است. این پاویلون نام خود را از واژه ژاپنی برای “ضربان قلب” گرفته است و هدف آن ابراز شادی و اشتیاق است، در حالی که ارتباط میان دو کشور را تقویت میکند. همچنین این پاویلون قصد دارد به بازدیدکنندگان فرصتی برای کشف غنای فرهنگی لوکزامبورگ و هویت چندوجهی آن بدهد.
چیدمان پاویلون از حجمهای مختلفی تشکیل شده است که بر اساس طراحی مدولار ساخته شدهاند. ترتیب این حجمها سفری اکتشافی را در طول نمایشگاه ملی ایجاد میکند. یک بوم کشیده بزرگ، چندین نقش را ایفا میکند، از جمله ایجاد محیطی محافظتشده و ارتباط با عموم، زیرا هدف آن بازآفرینی ریتم زندگی لوکزامبورگ است. این نمایشگاه قرار است به یک نمایش روزانه برای بازدیدکنندگان تبدیل شود که زندگی را به صحنهچینی حجمها میآورد.
در مرکز این پاویلون، تم “یگانگی – تنوع – سرزمین” قرار دارد. مناظر مصنوعی که از طریق حجمهای قابل تطبیق ایجاد شدهاند، فضاهای باز جالبی را تولید میکنند. سفر در طول پاویلون، مناظر خاص لوکزامبورگ را بازتاب میدهد و در عین حال نگاهی به فرهنگ و میراث آن ارائه میدهد. با استفاده از طراحیهای مدولار، پاویلون همچنین اصول چرخشی را تجسم میکند، زیرا اجزای آن به راحتی قابل جداسازی و استفاده مجدد هستند.
به گفته معماران، پاویلون لوکزامبورگ در نمایشگاه جهانی اوساکا 2025 به عنوان یک مانفیست ساده از امکانات قابل دستیابی در چارچوب اصول اقتصاد چرخشی عمل میکند. این پروژه اهمیت کیفیت زندگی و تجربه انسانی را برجسته میکند و در عین حال تعهد لوکزامبورگ به اصول طراحی پایدار را نشان میدهد.
نمایشگاههای جهانی، پلتفرمهای منحصر به فردی برای کشورهای مختلف فراهم میآورند تا پیشرفتهای جدید، میراث فرهنگی و چشماندازهای آینده خود را به نمایش بگذارند. کشورهای دیگر نیز طراحیهای خود را برای پاویلونهای ملی خود معرفی کردهاند. برای مثال، Kengo Kuma & Associates به طراحی پاویلون قطر پرداخته است که هنر و صنایع دستی سنتی قطر و ژاپن را به هم میآمیزد، لینا غتمه اخیراً طراحی خود را برای پادشاهی بحرین معرفی کرده است که از کشتیهای سنتی بحرینی (دَو) الهام گرفته است، در حالی که Coldefy و CRA-Carlo Ratti Associati در حال ساخت “تئاتر طبیعت” برای پاویلون فرانسه در اکسپو 2025 اوساکا هستند.
جهت دسترسی به پروژههای بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.
” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “