لوگو رسانه جهان معماری

ویلای جلال آباد _ گروه معماری حجم سبز

ویلا جلال آباد _ گروه معماری حجم سبز

احسان محمدی، علی بصیری، محسن جعفری

استان اصفهان

ویلا جلال آباد _ گروه معماری حجم سبز

احسان محمدی، علی بصیری، محسن جعفری

استان اصفهان

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات
اطلاعات پروژه
نام پروژه :
ویلا جلال آباد _ گروه معماری حجم سبز
موقعیت پروژه :
استان اصفهان
شرکت مشاور :
حجم سبز
معمار مسئول :
احسان محمدی، علی بصیری، محسن جعفری
تیم طراحی :
سعیده هاشم زاده، مسعود قاسمی
تاریخ آغاز پروژه :
1396
تاریخ پایان پروژه :
1397
مساحت زمین ( متر مربع ) :
2400
مساحت زیر بنا ( متر مربع ) :
143
دسته بندی کاربری :
مسکونی
تیم اجرایی :
قاسمی و علی (پیمانکاران محلی)
تاسیسات الکتریکی :
رسول ایزادی
تاسیسات مکانیکی :
یاور صداقت کیش
كارفرما :
عکاسی پروژه :
فرشید نصرآبادی
جوایز کسب شده :

تقدیر شده در جایزه معمار سال 97

توضیحات فارسی

معرفی ویلا

ویلا جلال آباد در باغی در منطقه ی جلال آباد درچه در استان اصفهان قرار دارد. این بنا در طبقه با زیربنای ۱۴۳ مترمربع طراحی شده است. معماران این ویلا را برای خانواده مهندس مانی طراحی نمودند. این ویلا قرار بود به صورت دسته جمعی و مقطعی مورد استفاده قرار بگیرد.

ایده طراحی

ایده اصلی ویلا جلال آباد طراحی پروژه ایجاد محیطی یکپارچه بود که قابل توسعه به فضایی نیمه باز برای برگزاری میهمانی های خانوادگی هم باشد. در رابطه با اجرا و ساخت این ویلا ایده اصلی با در نظرگرفتن بستر طراحی از فناوری و متریال ساده و بومی و مهم تر از همه قابل دسترس و همچنین استفاده از حداکثر سامانه های غیر فعال انرژی و حفظ آن بوده است. ایجاد گشودگی در فضا و طراحی فضای نیمه باز، ایجاد بیش ترین میزان دید به باغ و در مقابل آن حذف گشودگی های غیر ضروری جهت بهینه سازی انرژی و به علاوه سایه اندازی بر روی سطح شفاف از سیاست های این پروژه به حساب می آمد.

اولین قدم برای طراحی پایدار داشتن دخل و تصرف بر سطح زمین های طبیعی می باشد. ویلای جلال آباد دارای فونداسیونی برای دو طبقه بود که با توجه به مشکلاتی از جمله تعداد طبقات و سایر موارد از سال ۱۳۸۸ متوقف شده بود.

طراحان با در نظر گرفتن درختان و باغ موجود سعي بر این داشتند تا جهت جلوگیری از تخريب فضاي سبز سايت ساختمان را بر روي فونداسيون قبلي بنا کنند. با توجه به درخواست کارفرما این ویلا به صورت فضای یکپارچه و قابل توسعه برای استفاده کاربران بیش تری به صورت همزمان طراحی شد. آن ها برای تأمین حداکثر میزان ديد و در عين حال کمترين تابش در روزهاي گرم، سايه باني را در بخش طولي ساختمان طراحی کردند.  اين فضاي نيمه باز به صورت ايوان دلپذيري رو به باغ ایجاد شد.

 بادگیر و جداره‌های خارجی بنا (اهمیت شرایط اقلیمی در طراحی)

یکی از عناصر شاخص و قابل توجه در ساختمان ویلای جلال آباد؛ بادگیر ایرانی تعبیه شده در بنا است که ارتفاع کافی برای قرار دادن یک مخزن آب را نیز فراهم می‌کند. این بادگیر، نوعی سیستم تهویه غیرفعال سنتی برای ساختمان بشمار می‌رود که امکان تهویه‌ی طبیعی را برای ساختمان فراهم می‌کند.(نحوه کار بادگیر در تصویر زیر نشان داده شده است). دیوارهای پیرامونی بنا در این پروژه با دولایه آجر سنتی در جداره داخلی و خارجی و لایه‌ای از عایق بین آنها تشکیل شده که هر دو پوسته داخلی و خارجی سطح نهایی کار هستند.

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

وبسایت طراح پروژه

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “