logo

تنهای بنای میراثی ثبت جهانی گیلان، احیا می‌شود

جان دوباره در کاروانسرای جنگلی تی تی

 

 

علی‌اصغر رمضانی‌نژاد گفت: کاروانسرای جنگلی تی تی به زودی طی مراسمی به سرمایه‌گذار بخش خصوص تحویل و عملیات مرمت آن بلافاصله آغاز می‌شود.

علی‌اصغر رمضانی‌نژاد معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی گفت: با برگزاری مزایده مشارکت و سرمایه‌گذاری در احیای کاروانسرای تی‌تی و مشخص شدن سرمایه‌گذار بخش خصوصی، عملیات مرمت این بنا به زودی آغاز می‌شود.

او با اشاره به دقت نظر صندوق توسعه و احیا در انتخاب سرمایه‌گذار بخش خصوصی گفت: در انتخاب سرمایه‌گذار بخش خصوصی جهت مشارکت دراحیای این بنای فاخر، ضمن در نظر گرفتن مقررات قانونی مزایده، اهلیت و صلاحیت افراد را نیز بررسی کردیم تا به بهترین گزینه موجود برسیم.

رمضانی‌نژاد خاطر نشان کرد: کاروانسرای تی‌تی به زودی طی مراسمی به سرمایه‌گذار بخش خصوص تحویل و عملیات مرمت آن بلافاصله آغاز می‌شود.

 

همدلی و هماهنگی مسئولین استانی

رمضانی نژاد گفت: پیگیری نماینده محترم مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی و همچنین مدیر کل محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان، نقش بسزایی در سرعت بخشیدن به فرایند واگذاری این بنا  داشته است و این همدلی و پیگیری شایسته قدردانی است.

کاروانسرای تی‌تی در خدمت هنرمندان صنایع دستی

او ادامه داد: با احیای کاروانسرای تی‌تی، شاهد اشتغال پایدار برای جوانان بومی منطقه و همچنین حمایت از تولیدات صنایع دستی و فعالان این حوزه در این بنا خواهیم بود.

وی افزود: این کاروانسرا که با کاربری فرهنگی و پذیرایی، به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود، بازار فروش برای مصنوعات و محصولات صنایع دستی شمال کشور به ویژه استان گیلان فراهم می‌کند.

 

 سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردی بخش خصوصی

او به سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی جهت مرمت این بنا اشاره کرد و افزود: با جذب این سرمایه از بخش خصوصی، در هزینه‌های دولتی در امر مرمت، صرفه جویی می‌شود.

معاون سرمایه‌گذاری صندوق احیا تاکید کرد: احیای این بنای تاریخی، باعث جلوگیری از بزهکاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق مجاور می‌شود و علاوه بر اشتغال پایدار، زیرساخت‌های گردشگری شمال کشور را نیز توسعه می‌دهد.

 

تی‌تی، تلفیق بی‌نظیر تاریخ و طبیعت

رمضانی‌نژاد افزود: کاروانسرای تی‌تی شاهکاری تاریخی است که در دل طبیعت زیبا و بکر استان گیلان قرار دارد و به عنوان یک نماد تاریخی و هویتی برای استان گیلان شناخته می‌شود.

او تاکید کرد: کاروانسرای جنگلی تی تی ، تنها کاروانسرای شمال کشور است و احیای هر چه سریع‌تر آن جزو اولویت‌های مجموعه میراث فرهنگی کشور است.

پست های مشابه

اتمام ساماندهی محوطه و بنای کاروانسرای کمارج

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

اعلام نتایج مسابقه A Continental Architectural Awards (2A) 2024

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

پایان مرمت کبوترخانه چهل برج فلاورجان

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “